Προσωπικά δεδομένα

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ορίζει πως χρησιμοποιεί και προστατεύει όλες τις πληροφορίες που δίνει ο χρήστης/πελάτης σε αυτό τον ιστότοπο. Στόχος της είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες περί Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (EU EC Directive) Κανονισμοί 2003 & EU E-Privacy Directive (Cookie Law 2013) & General Data Protection Regulation-GDPR 25/5/2018.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Όλες οι συναλλαγές πιστωτικών καρτών διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της _________ και η μόνη πληροφορία που λαμβάνει η εταιρεία μας σχετίζεται με την επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής σας.

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του Ν.3471/2006 και του κανονισμού EU GDPR (25/5/2018) τηρούμε τα εμπορικά προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας κρυπτογραφημένα και στα οποία έχετε καθολική πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με τους κανονισμούς. Με απόλυτο σεβασμό στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η εταιρεία περιορίζεται μόνο στη χρήση αυτών για την εξυπηρέτηση πελατών.

Εναρμόνιση με Οδηγία Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων - GDPR (25/5/2018):

Είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation - 2016/679)

Αναλυτικότερα συλλέγονται:
Στοιχεία ονόματος, Πληροφορίες Επικοινωνίας & Διεύθυνση email
Δημογραφικές Πληροφορίες όπως Ταχυδρομικό Κώδικα
Cookies ηλεκτρονικής επικοινωνίας

Τις πληροφορίες αυτές τις χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για τη διαχείριση των παραγγελιών σας και σε καμία περίπτωση αυτές δεν μεταφέρονται σε τρίτους.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε την άμεση διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων που μας είχατε υποβάλει στο παρελθόν.